Teamworkshop Klankverhalen

Tijdens deze workshop ervaren we wat de kracht is van teamwork met gebruikmaking van ieders bijzondere kwaliteiten. Deze workshop geeft deelnemers de kans om een andere kant van zichzelf te laten zien.

Allereerst maken de deelnemers kennis met de diverse klankinstrumenten door te luisteren en genieten van het klankverhaal. Hierna wordt de groep in drieƫn verdeeld en bereid iedere groep een deel van het verhaal voor. Het geheel wordt hierna samengevoegd tot een harmonisch geheel.

KERNWOORDEN: communicatie/ consultatie, focus, pionieren, nieuwe uitdagingen aangaan, verstillen en openstaan voor inspiratie, kwaliteiten en talenten inzetten, betrouwbaar zijn, genieten van het proces.

Klankconcert als vergaderbreak

Tijdens een vergadersessie komt er een moment waar behoefte is om even tot rust te komen, alles wat besproken is even te laten bezinken, het lichaam te ontspannen en het hoofd leeg te maken. Klankwereld voorziet in deze behoefte. Er komt ruimte voor hernieuwde kracht en inspiratie.

Klankmeditatie

Vele onderzoeken hebben uitgewezen dat regelmatig mediteren op het werk stress verminderend werkt, het ziekteverzuim en de kans op een burn- out doen verminderen. Bovendien wordt men productiever en creatiever.

Het concentratievermogen, de energie en vitaliteit vergroten.

Klankwereld is een laagdrempelige vorm van meditatie die makkelijk toepasbaar is op bijna iedere werkplek.