Klankworkshops

Samen muziek maken geeft verbinding...

Samen met klanken spelen is laagdrempelig, iedereen kan het. Tijdens een klankworkshop maken we een klankreis waarbij iedere deelnemer wordt uitgenodigd om mee te doen.

Het hoeft niet maar het mag.

Elke keer weer een verrassing, elkaar aanvullen en inspireren, ontspannen en genieten.

Teamworkshop Klankverhalen

Tijdens deze workshop ervaren we wat de kracht is van teamwork met gebruikmaking van ieders bijzondere kwaliteiten. Deze workshop geeft deelnemers de kans om een andere kant van zichzelf te laten zien.

Allereerst maken de deelnemers kennis met de diverse klankinstrumenten door te luisteren en genieten van het klankverhaal. Hierna wordt de groep in drie├źn verdeeld en bereid iedere groep een deel van het verhaal voor. Het geheel wordt hierna samengevoegd tot een harmonisch geheel.

KERNWOORDEN: communicatie/ consultatie, focus, pionieren, nieuwe uitdagingen aangaan, verstillen en openstaan voor inspiratie, kwaliteiten en talenten inzetten, betrouwbaar zijn, genieten van het proces.

Klankworkshop op maat

Een klankworkshop kan op maat gemaakt worden bij een thema naar keuze, inspelen op de deelname van groot en klein en aangevuld worden met extra elementen zoals dans of gedichten.

Wat ook de wensen zijn.....iedere workshop is een unieke beleving!